Schoonmaak na sterfgeval

Schoonmaken na overlijden.

Medewerkers van Knegt Dienstverlening v.o.f. zijn in staat snel hulp te bieden wanneer er een tragedie heeft plaatsgevonden.

Helaas komt het voor dat het overlijden van een persoon pas na lange tijd ontdekt wordt. Voor nabestaanden kan het opnieuw bezoeken van een plaats van overlijden erg moeilijk zijn, laat staan het schoonmaken van een dergelijke plaats.

Wij zijn hiervan doordrongen en ons doel is danook om de plaats waar uw familielid, geliefde of kennis is overleden op een professionele, discrete en respectvolle manier weer toonbaar en veilig op te leveren.

Onze werkwijze in het kort:

Wij verwijderen alle restanten die herinneren aan wat er op die nare plaats is gebeurd. Ook de gevaarlijke en ziekmakende vervuiling wordt door ons op professionele wijze schoongemaakt.

Wij zijn gecertificeerd en dus op de hoogte van wetgeving, materialen en technieken om gevaarlijke vervuiling die mogelijk ziekteverwekkers bevat grondig en veilig te verwijderen.

Immers deze ziekmakende vervuiling kan (indien niet vakkundig behandeld) nog gedurende lange tijd een gezondheidsrisico of hinder betekenen voor u, uw familie, vrienden of collega's.

Wij garanderen dat alles wat vervuild is compleet en veilig schoongemaakt en ontsmet is als wij de ruimte weer veilig opleveren. Wij werken landelijk.

Een kleine greep uit onze diensten:

  • Schoonmaken na ontbinding van een overledene
  • Gevaarlijke vervuiling schoonmaken
  • voorgoed verwijderen van lijkgeur
  • Schoonmaken na ongelukken en zelfmoord

 Meer informatie over deze dienstverlening vind u hier: Schoonmaken na overlijden

 

Knegt Dienstverlening v.o.f.
Platanenlaan 3
2382 ET Zoeterwoude

Tel:   071-5897711
Mob: 06-48080148
Mob: 06-48081483

Info@knegtdienstverlening.nl

KvK nummer: 53762061
BTW nr.: 8510.07.089.B01