Reiniging bloedvlekken auto / autobekleding

Bloedvlekken in autobekleding schoonmaken? Dat is nog niet zo eenvoudig. Bloed geeft hardnekkige vlekken die niet altijd even gemakkelijk te verwijderen zijn. Zeker in uw autobekleding, want die wilt u natuurlijk niet beschadigen bij de reiniging. 

Reinigen bloed in Autobekleding

Het reinigen van bloed in autobekleding vraagt een specialistische aanpak. Deze aanpak kan Knegt dienstverlening voor u verzorgen. Wij hebben al vele auto's gereinigd die betrokken waren bij een ongeval en daardoor bloedschade aan het interieur hadden. Dit handelen wij vakkundig af en zo hoeft er na een ongeluk aan de auto in elke geval geen spoor achter te blijven die herinneren aan het ongeluk. 

Haal en breng service 

Wanneer de auto niet op locatie gereinigd kan worden dan bieden wij een haal en brengservice. Wij halen de auto op uw locatie. We gaan ermee aan de slag en reinigen het interieur waar de bloedvlekken in zitten. Als alle bloedsporen netjes en vakkundig zijn verwijderd brengen wij de auto ook weer terug naar de door u gewenste locatie. 

Goed om te weten

  • Neem zo snel mogelijk contact met ons op als u bloedvlekken in het interieur van een auto schoon te maken hebt. Hoe langer het bloed indroogt, hoe lastiger het te reinigen is. 
  • Zit het bloed al een tijd in de bekleding of heeft u zelf al e.e.a geprobeerd? Meld dit dan even zodat wij weten waar we aan toe zijn en direct voor de juiste aanpak kiezen. 
  • Wij kunnen ook uitstekend dierlijk bloed uit uw autobekleding verwijderen.  

Niet alleen voor bloedvlekken in (auto)bekleding

Naast het verwijderen van bloedvlekken uit autobekleding kunnen wij nog veel meer soorten vlekken uit uw autobedkleding verwijderen. Vaak zijn het vetvlekken, koffievlekken of vlekken van etenswaren die het interieur van de auto een vies aanzien geven. Wij lossen dat voor u op onze speciale reinigingstechnieken. 

Dus, bloedvlekken of andere hardnekkige vlekken op de autobekleding? Even Knegt bellen!

 

 Reinigen bloedvlekken bekleding auto | schoonmaken

Bloedvlekken in uw auto - Knegt maakt het schoon

Bloedvlek in uw auto interieur / bekleding?

Wij komen graag bij u voorrijden!